2010

Her kan du læse om de vigtigste begivenheder i 2010:

A. Først ”Nyheder” – måned for måned (i baglæns orden)

B. Føl 2010

hegn

A. Nyheder 2010

November:

welsh cob Valhallas Maggie May web.jpg

16. nov.: Vi har netop købt 'Valhallas Maggie May' tilbage fra Maiken Holm, Stutteri Mirain, der har besluttet at skære kraftigt ned i hesteholdet. Derfor opstod muligheden for at få Maggie tilbage, og vi slog hurtigt til! Stor tak til Maiken for at tænke på os i denne situation!!

welsh cob Valhallas Maggie May som føl web.jpgMaggie med mor Emily; sommer 2002

Dermed har vi begge fået et stort ønske opfyldt: Karen har fået sin Emily-datter og jeg har fået min Imperial-datter! Det er lidt kringlet udtrykt, men giver forhåbentlig mening. Vi har jo i nogle år manglet en Emily-datter, for pludselig døde hun, uden at vi havde sikret os selv en af hendes dejlige døtre. Og da flere af dem står i Norge og Sverige, var det ikke bare lige til, at få denne vigtige blodlinie tilbage. Men nu lykkedes det - herligt!

 

Maggie er nu 8 år gammel, og siden vi solgte hende som 3-års, er der sket rigtig meget i hendes liv. Hun var egentlig slet ikke til salg, for hun var allerede som føl en af vores favoritter og hendes første showsæsoner viste også tydeligt, at hun havde arvet en masse af sine forældres mange kvaliteter. Men da Julia & Thomas (Stutteri Holmlund) manglede en kvalitetshoppe at starte deres stutteri med, kunne vi slet ikke stå for de søde unge mennesker, og 'kom til' at sælge Maggie.

welsh cob Valhallas Maggie May web2.jpg

Efter nogle gode år på Stutteri Holmlund, også i ridning, kom Maggie til Maiken, hvor hun bl.a. har fået en smuk sort datter efter Ringside Thomas. Hun er i fol med ham igen, så vi krydser fingre for endnu er sort datter til foråret! 

Oktober:

Vi har haft hyggeligt besøg af søstrene Lisa & Stine Nielsen (Valhallas Zorba, Valiant & Ivanhoe) -  i følge med de brave mænd Christian & Steffen. Og det blev ikke kun til en masse hestesnak! På vores tur gennem foldene fik Christian skudt over 800 fotos, især af følårgangen; nogle få af de bedste følger her -  med en varm tak til Christian!!

Allegro web1.jpgAllegro web2.jpgAllegro web3.JPG

Valhallas Allegro (Cardi & Emma)

 

Viking web2.JPGViking web1.JPG

Valhallas Viking Warrior (Cardi & Victoria)

 

Lancelot web1.JPGLancelot web2.JPGLancelot web3.JPG

Valhallas Lancelot (Cardi & Lady)

 

Min store glæde her i sommer har været at gå en tur på 'Skovfolden', hvor Victor (Valhallas Victor Llwyd) har gået med sine 3 sorte damer: Heiress og hendes 2 døtre, helsøstrene Hillary & Queen. Se bare her:

De sorte hopper web3.JPG

De sorte hopper web2.JPG

De sorte hopper web1.JPG

Fra v. Valhallas Queen of Hearts, Rotherdale Heiress & Valhallas Hillary

 

Madison web1.JPGMadison web2.JPG

Valhallas Madison (3 års vallak e. Lord Matrafal & Emily) viste, at han er godt på vej med sine øvelser mod en karriere som dressurhest.

 

Også Annas hest Valhallas Zamba (Imperial & Hazel) syntes, at hun skulle lave show, når der nu var ekstra mange tilskuere:

Zamba wb1.JPGZamba web2.JPG

Og så lige en flot finale til sidst:

Zamba web4.JPG 

 

September:

Store Hestedag i Roskilde blev en herlig dag med af vores 3 dyr i fin form. Stor tak til Zanne Jedig for de mange dejlige fotos fra dagen!!

Valhallas Lancelot fik sin showdebut. Han vandt sin følklasse og blev res. FØLCHAMPION!

Lancelot sth 2010 web.jpgLancelot sth 2010 web1.jpg

 

Også hans mor, Trevallion Lady Lillian, var klar på dagen, og Anna fik vist hende superflot, så det blev til endnu en fløjplads:

Lady sth 2010 web.jpgLady sth 2010 web1.jpg

 

Men endnu en gang var det Ladys sønnesøn, Valhallas Zorro, der løb af med den største opmærksomhed og gik hele vejen som BEST-IN-SHOW!!

Zorro sth 2010 web3.jpgZorro sth 2010 web1.jpg

Zorro sth 2010 web.jpgAlle fotos: Zanne Jedig!!

 

Vi har fået endnu flere dejlige fotos fra kåringen siden den første opdatering. Tak til Charlotte Jensen for de herlige fotos af 'det flyvende par' - Peter & Valhallas Zorro:

Zorro kaaring 2010 cj web3.jpgZorro kaaring 2010 cj web4.jpgZorro kaaring 2010 cj web5.jpg

 

August:

1. august: Årets landskåring blev for os en helt overvældende succes! Ikke blot fordi det var en meget flot arrangeret og succesfuldt afviklet kåring i smukke og helt optimale omgivelser -  men også fordi vi klarede os 'voldsomt godt'!!

Men allerførst: Tak til bestyrelse og de mange hjælpere for det meget store arbejde, der var lagt i årets kåring; helt imponerende!

 

Og så til resultaterne:

Kaaring 2010 BIS og dommerteam web.jpgFoto: Laila Larsen

Victoria satte for alvor trumf på en flot showsæson ved at gå hele vejen og slutte som BEST-IN-SHOW i stærk konkurrence med en masse dejlige dyr fra alle 5 sectioner! Sjældent har det føltes så svært, og så skønt, at vinde et BIS ved kåringen!

Som gamle avlere bliver vi meget stolte, når vi ser, hvor mange dejlige danskavlede dyr, der var samlet i BIS-finalen!

 

Triumfen kom i hus efter en række svære dyster:

Victoria3 LL web.jpgVictoria1 PW web.JPG

                      Foto: Laila Larsen                                                                             Foto: Pernille Wulff

Først en uhyre stærk showklasse, hvor Victoria var i super form og vandt klassen, ligesom hun stod allerførst i den lange række af topdyr, der deltog i DM-klassen.

Dermed var hun kraftigt medvirkende til vores placering som nr.2, hvilket vi var meget tilfredse med, idet vores to 1-års (Zorro & Alison) klarede sig rigtig flot i det stærke selskab.

 

Victoria1 LL web.jpgFoto: Laila Larsen

Næste skridt var championaterne, hvor Victoria tog sig af titlen som Hoppechampion og Supreme Cob champion, inden hun altså gik i finalen til den afgørende dyst. Her var hun igen flyvende, og gav den ekstra gas i æresrunderne, hvor noget helt unikt skete: Den ene af dommerne, hollandske Harold Zoet, blev så grebet af stemningen, at han smed jakken og også ville lege med. Så efter at både Puk (tak, Puk, for en masse god hjælp!) og jeg havde løbet æresrunde, tog Harold Zoet også en tur -  "næsten lige så flot som vores"; se bare her:

Victoria2 LL web.jpgFoto: Laila Larsen

 

Mange ved godt, at Victoria i mange år har været min 'øjesten' -  og at Karens øjesten er Valhallas Zorro! Derfor var det et helt specielt (og bevægende) øjeblik for os, da netop de 2 mødtes i kampen om Welsh Cob championatet!

For Zorro ville jo absolut ikke stå tilbage for Victorias store triumf: Flot vist - endnu en gang - af Peter gik han fra sin showklasse ind og vandt titlen som Ungdyrchampion, foran bl.a. kusine Alison.

Zorro1 PW web.JPG Foto: Pernille Wulff

Zorro LL web.jpg Foto: Laila Larsen

Og derpå tog han minsandten også titlen som Hingstechampion -  i stærkt selskab -  og dermed sikrede han, at vi vandt alle 4 titler i Welsh Cobs, hvilket ikke er sket siden 1991, hvor vi vandt dem alle med Rotherdale Heiress og Calerux Black Prince -  2 af vores vigtigste stamdyr. Men at vinde med 2 af egen avl føles langt større, så glæden var (er!) stor!

Zorro2 PW web.jpg Foto: Pernille Wulff

Sidste deltager var som nævnt Valhallas Alison, min 1 års dun hoppe, der ikke har haft så mange shows (vi har altid travlt med alle de andre..), men som gør det rigtig godt, når hun er med. Denne gang var hun alene i klassen, så den røde sløjfe kom let -  men vi var glade for den, og Alison gav den gas i æresrunden:

Alison2 PW web.jpg Foto: Pernille Wulff

Tak til Laila og Pernille for de mange fine fotos!!!

 

Juli:

Den traditionsrige tur til 'Royal Welsh Show' i uge 29 blev endnu en dejlig oplevelse: Masser af skønne Welsh Cobs i masser af mudder! Og det gode selskab (mon ikke vi var ca. 25 danskere derovre?) gjorde oplevelsen endnu bedre, bl.a. på nogle meget interessante stutteribesøg!!

Haighmoor hoppen RW juli 2010.jpgFoto: Mili Peel

Min glæde over vinderen var stor: En halvsøster til vores Victoria, ligeledes efter Fronarth Victor, løb nemlig af med titlen som Supreme Cob Champion og dermed vinder af 'George Prince of Wales Cup'. Stort tillykke til Julie Evans, Haighmoor Stud, med den helt fortjente hæder!!

 

CT og Imperial juli 2010.jpgFoto: Kim eller Linda Weyhe Jeppesen

Men det bedste af det hele var nok alligevel en dejlig gensynskrammer med Imperial!!

Juni:

19. juni: Fynsk Juni Show blev endnu en meget succesrig dag; måske ikke helt som ventet, idet Victoria 'fik tidligt fri' - men til gengæld trådte både Zambuca (& Karoline) og Bellavista (& Laura) alvorligt i karakter og gjorde det superflot!

Bella Fyns juni show zj3 web.jpgFoto: Zanne Jedig

Laura viste Bellavista aldeles fornemt og startede (til sin egen overraskelse) med at vinde den stærkt besatte showklasse for Welsh Mountain ponyer (sec. A), inden hun snuppede titlerne som Hoppechampion og Supreme Champion i sec. A, og minsandten sluttede dagen af som res. BEST-IN-SHOW!!  Stort tillykke til Laura med den flotte bedrift!

Bellavista res BIS web.jpg

 

Karoline havde også flot luft under 2 årige Valhallas Zambuca, som Laura og Karoline jo ejer sammen. Også Zambuca vandt sin showklasse, og herfra gik det slag i slag, idet Zambuca blev både Ungdyrchampion, res. Hoppechampion og res. Supreme Champion Welsh Cob. Flot af en 2 års hoppe, der hermed er godt på vej til at gå i sin berømte mors fodspor!!

Fotos følger!!

 

6. juni: Roskilde Dyrskue blev igen i år en kæmpe succes!!

Valhallas Victoria Roskilde 2010 landbrug ost web.jpg

Især for Victoria, der igen opnåede de maksimale 24 points og ærespræmie, og denne gang på fløjen i et meget stærkt hold af følhopper, idet også nr. 2 opnåede 24 points og ærespræmie!

Roskilde 2010 Laura1 web.jpg Foto: Laura Teken Hansen

Victoria var igen udtaget til fælleskonkurrencen 'Skuets Bedste Følhoppe', hvor hun igen gik til tops og endte i top 3, denne gang som en tæt nr. 2 -  kun slået med få points. Dermed har Victoria og Hazel tilsammen skabt en ny, markant rekord, idet de nu i 4 år i træk er endt i denne konkurrences 'Top 3':

·       2007: Valhallas Victoria nr. 3

·       2008: Valhallas Hazel nr. 3

·       2009: Valhallas Hazel nr. 2

·       2010: Valhallas Victoria nr. 2

Victorias egen rekordliste blev også styrket, for også denne liste byder nu på '3 Top-3 placeringer i træk': Som 3 års hoppe blev hun nr. 3 i 2006, og som følhoppe har hun præsteret ovenstående i de seneste 2 besøg i Roskilde.

Rosk 2010 CJ5.jpgValhallas Victoria med føl2 RK Roskilde 2010 web.jpg

                      Foto: Charlotte Jensen                                                                                                                  Foto: Rasmus Kinnerup

På skuet fik vi supergod hjælp af Søren, vores yngste søn, der fik sin revival i showringen, idet han som føltrækker fik brug for alle sine bøffer, når han skulle fungere som 'anker' for Viking Warrior -  'en herre, der vil frem'!!

Tak til Rasmus Kinnerup for herlige fotos fra dagen!

 

Roskilde 2010 CJ2.jpgRoskilde 2010 LTH web.jpg

                                            Foto: Charlotte Jensen                                                                                            Foto: Laura Teken Hansen

Også Valhallas Zambuca havde et flot dyrskue med fløjplads og 23 points, samt en god placering i fælleskonkurrencen. Tillykke til Karoline og Laura med denne fine præstation!

 

Maj:

24. maj: Så fik Emma også folet -  og det blev til endnu en hingst -  men en fin en! Læs mere under 'Føl'.

Allegro3 web.jpg

16. maj:  Jeg fik lige klemt en lille miniferie i Wales ind i programmet. Her fik jeg genset Limelight, der stadig trives godt på Menai stutteriet -  og især fejret Imperials store triumfer sammen med familien på Menai!

Sagen er jo den, at Menai Sparkling Imperial kort forinden ikke blot var blevet Supreme Cob Champion på det prestigefyldte Lampeter Stallion Show, men var gået hele vejen til tops, som Overall Supreme Champion -  det vi kalder BEST-IN-SHOW!

Imp and gemma Lampeter 2010.jpg Foto: Mili Peel

I kan se en masse fotos fra dagen på Mili Peels fantastiske website: http://www.welshwelshcobs.com/lamp10.cfm

 

1. maj: Selv om jeg p.g.a. besøg fra udlandet måtte på arbejde og dermed gik glip af 'Fyns Plageskue 2010', valgte familien at pakke lastbilen og drage til Fyn med de 2 Hazel-børn: Zambuca & Zorro. Peter, vores ældste søn, der ofte hjælper i showringen (især med besværlige føl) viste sig som en super-stand in, ikke bare i showringen men også som lastbilchauffør, og i showringen viste det sig at være et klogt valg at tage af sted!

Zambuca levede ikke helt op til præstationen ugen før, og måtte 'nøjes med' karaktererne 9-8-8-8-8. Pænt, uden at være prangende.

Zorro Fyn 2010 lth1 web.jpgZorro Fyn 2010 lth4 web.jpg

Fotos: Laura Teken Hansen

Til gengæld gav lillebror den fuld gas: 5 rene 9-taller og dermed en sikker plads i finalen -  hvor han gik hele vejen og endte som BEST-IN-SHOW og dermed sin første Supreme Champion titel!

valhallas zorro 010510 CAJ web.jpgZorro Fyn 2010 lth2 web.JPG

                      Foto: Charlotte Jensen                                                                                            Foto: Laura Teken Hansen

Dermed træder han solidt ind i sin navnkundige mors store fodspor, idet Valhallas Hazel blandt sine mange triumfer havde 2 x BIS på Fyns Plageskue, både som 1-års og som 2-års. Så det var smukt at Zorro kunne hjemføre den gamle vandrepokal, hvor hans mors navn er indgraveret 2 gange!!

Dermed er Zorros rekordliste allerede helt imponerende for en 1-års hingst: 5 shows - 5 sejre; 1 gange BIS, 2 gang res.-BIS og et ungdyrchampionat!!

April:

29. april: Så folede Lady også; læs mere under 'Føl'!

24. april: Plageskuet på Dorthealyst blev en herlig forårslørdag med stor succes i showringen: 3 ungdyr (incl. Karoline og Lauras Zambuca) deltog, og alle 3 endte på fløjen og endda alle 3 med 9 for type; meget større bliver det næsten ikke!

Plageskue Dorthelyst 2010.jpg Foto: Mailen Wallmann

Første deltager i ringen var Karoline med Valhallas Zambuca, nu 2 år gammel. De klarede det flot, og Zambuca fik pointene 9-9-8-8-9 og en flot beskrivelse. I mellemfinalen for 2 års hopper var Zambuca ikke helt i hopla, så det blev ikke til en finaleplads i denne omgang.

 

Zorro lysten 2010 mw2 web.jpgZorro lysten 2010 mw5 web.jpg

Hernæst var det Zorro's tur, og nok en gang førte han sig frem med stor selvtillid og vandt mange nye tilhængere, både hos dommerne og ved ringside. Karaktererne blev 9-8-8-9-9; meget imponerende for en 1-års hingst, og tilmed en rigtig flot beskrivelse.

Zorro lysten 2010 mw6 web.jpgZorro lysten 2010 mw9 web.jpg

Og de flotte resultater fortsatte: Zorro gik hele vejen i finalen, hvor han endte på en fornem 3. plads efter 2 gode 2 års Welsh sec.C -  og dermed blev han ikke bare bedst placerede Welsh Cob men også bedste 1 års af begge køn og blandt alle racer!!

Zorro blev ivrigt fotograferet! De 4 første fotos er af Mailen Wallmann, og her følger 2 mere fra Lisa Nielsen; tak til alle fotografer for de mange fine bidrag til vores side!!

Zorro lysten 2010 lisa1 web.jpgZorro lysten 2010 lisa2 web.jpg

 

Vores sidste deltager på 'Lysten' var 1 års hoppen Valhallas Alison, der kun 1 gang tidligere har været udstillet, nemlig på følskuet i Nr. Snede. Derfor var hun ukendt for mange, og det var dejligt at få så mange positive kommentarer med på vejen!

Alison lysten 2010 mw7 web.jpgAlison lysten 2010 mw6 web.jpgAlison lysten 2010 mw5 web.jpgFotos: Mailen Wallmann

Alison endte også på fløjen i en fin klasse, og karaktererne blev 9-8-8-8-8 og nok en flot beskrivelse. Også hun gik i 1 års finalen, hvor Zorro og hun måtte kæmpe mod hinanden (og 4 andre) om de 3 pladser i den endelige finale. Der var lang og intens diskussion i dommerholdet, men Alison blev efter ommønstring (hvor hun var træt) sorteret fra som den sidste, og dermed som 4. bedste blandt alle de mange 1 års i showet. En flot og lovende start på sæsonen for hende!

 

21. april: Så kom årets første føl, idet Victoria folede natten til onsdag  - præcis som forventet. Flere har spurgt, hvor Bellavistas føl bliver af? Hertil kan vi beroligende svare, at det skal nok komme (tror vi)! Men hun løb om sidste år, og det er nu sikkert, at det først var anden bedækningsrunde, der gav resultat; ergo må vi vente lidt endnu!

 

Marts:

21. marts: Så er den alenlange, kolde og besværlige vinter endelig overstået  -  og showsæsonen er startet!! I går var vi til hingsteshow på Neble Ryttergård - og sikke dog en åbning af sæsonen:

Vores unge stjerne, Valhallas Zorro, levede helt op til de mange og store forventninger han skabte med sidste års flotte showsejre som føl.

zorro hingsteshow caj web.jpgFoto: Charlotte Jensen

Zorro vandt ikke bare en stærkt besat klasse for 1 års hingste (hele 3 blev kendt bevaringsværdige!), han snuppede også titlen som UNGDYRCHAMPION i konkurrence med lovende unghingste i alderen 1-3 år. Sidst men ikke mindst tog han titlen som res. Supreme, kun slået af den voksne Cob hingst.

zorro hingsteshow lth web.jpg Fotos: Laura Teken Hansen

Tak for de mange positive kommentarer, som I gav Zorro med på vejen. Vi glæder os til en spændende sæson!

 

victor hingsteshow caj web.jpg Foto: Charlotte Jensen

Også Valhallas Victor Llwyd fik sin showdebut i går. Men Victor levede ikke helt op til sit høje niveau fra sidste år, hvor han snuppede 3 sejre i 3 shows. Han måtte nøjes med en helt acceptabel 2. plads i godt selskab. Victor er groet utroligt meget siden sidste år, og målet nu ca. 152 cm i stang -  knapt 2 år gammel. Så det er muligt, at han skal have en 'vækstpause', indtil han er helt klar.

 

valhallas zorba M&M show 2010.jpgFoto: Charlotte Jensen

Kæmpestort tillykke til Lisa, der med sin 4-årige vallak Valhallas Zorba gik hele vejen til tops ved Mountain & Moorland Show og vandt titlen som BEST-IN-SHOW foran næsten 140 konkurrenter fra mange pony- og småhesteracer.

Imponerende flot gået af en vallak, der sjældent når helt til tops i så imponerende selskab! Godt gået, Lisa!!!

 

queen web1.JPG

Endelig skal vi nævne, at Valhallas Queen of Hearts nu er kommet hjem -  men desværre er hun ikke i fol med Fjordglimts Sir Johnson, som håbet. Til gengæld får vi så chancen for nu at prøve vores egne hingste på hende, og det bliver også spændende!

Januar:

1. januar: Rigtig godt nytår til alle!! Vi håber, at I får et rigtig succesfuldt 2010  -  med masser af dejlige føl!

 hegn

B. Føl 2010

Allegro web1.jpgAllegro web2.jpgAllegro web3.JPG Fotos: Christian Lebrecht

Valhallas Allegro

Født d. 24. maj, sortbrun med lidt hvidt i panden og 1 bagsok

Far: Menai Cardi Gambler

Mor: Su.Ch. Valhallas Emma e. Laburnum Magic

Midt på eftermiddagen 2. Pinsedag folede Emma lige pludselig. Vi havde besøg af Ninett & Michael (Gulddal, Stutteri Adlais) og de fik 'noget for pengene' -  med en foling midt i en sen pinsefrokost! Men alt forløb fint, og selv om resultatet blev årets 3. hingst (og vi havde bestillinger på 3 hoppeføl; ØV!!), forsøgte vi at se glade ud og bød ham pænt velkommen.

 

Allegro, som han hedder, har udviklet sig til et stort, stærkt hingsteføl af høj kvalitet. Han matcher flot 3/4-bror Viking (se nedenfor) idet begge er af samme type som Emma og Victoria, og ender som store betydelige Welsh Cobs med kaliber, masse og kraft  - også i bevægelsen.

Faktisk er Allegro - som Christians dejlige, helt nye fotos viser - noget af en 'flyvemaskine'!!

 

Lancelot2 juli 2010 web.jpgLancelot sth 2010 web1.jpg

Foto: Karoline Teken Hansen                                                                                Foto: Zanne Jedig

Lancelot web1.JPGLancelot web2.JPGLancelot web3.JPG

                                                                                                             Fotos: Christian Lebrecht

Valhallas Lancelot

Født d. 29. april, sortbrun med stjerne og snip + 4 høje sokker

Far: Menai Cardi Gambler

Mor: Su.Ch. Trevallion Lady Lillian e. Trevallion Flash Jack

Natten til d. 29. april folede Lady og fik sin 3. søn! En meget smuk sortbrun hingst med helt perfekte aftegn: Ikke bare i hovedet, men også 4 helt ens, matchende sokker! Et smukt maleri af høj kvalitet og med et smukt udtryk.

 

I løbet af sommeren har Lancelot udviklet sig superflot, og han tegner fortsat meget lovende! Vi tror meget på hans muligheder som avlshingst, idet han ikke bare kombinerer en meget stærk afstamning med høj kvalitet i eksteriør og bevægelse. Han har også et dejligt temperament, stor udstråling og ikke mindst en flot elegance!

Som det fremgår af Christians fine oktober-fotos er Lancelot meget let gående, med bæring og udstråling. Vi kan allerede se dressurhesten for os, og håber at den rigtige rytter til den tid står klar!

 

Lancelot fik sin showdebut ved 'Store Hestedag' i Roskilde d. 5. sept.; og sikken en start på karrieren! Han vandt sin klasse og blev tilmed res. FØLCHAMPION!! (se Zannes fine foto fra dagen ovenfor).

 

 

Viking Warrior 25. april 2010 web.jpgViking2 juli LTH web.JPG

                                                                 Fotos: Karoline Teken Hansen

Viking web1.JPGViking web2.JPG

                                                                 Fotos: Christian Lebrecht

Valhallas Viking Warrior

Født d. 21. april, brun med lille stjerne og 1 bagsok

Far: Menai Cardi Gambler

Mor: Su.Ch. Valhallas Victoria e. Fronarth Victor

Natten til d. 21. april folede Victoria helt problemfrit og fik sin 3. søn i rap! Ikke præcis 'hvad vi havde bestilt', men når det nu skulle være endnu en herre, så måtte vi uden tøven medgive, at han så særdeles spændende ud. Han gjorde på få dage stort indtryk på os med sit usædvanligt venlige, imødekommende og modige væsen, og derfor fik han sit noget forpligtende navn.

Viking har sommeren igennem deltaget i sin mors meget aktive showkarriere med stor ro! Der er endnu ikke blevet tid til at udstille ham, for selv om han flere gange har været tæt på, har vi valgt at satse 100 % på Victorias chancer. Men det skal nok komme!

Viking ligner mere og mere sin succesrige mor! Han er stor, stærk, velbygget og særdeles kraftfuldt gående!