Stutteri Valhallas salgsliste 2012

Som noget helt nyt (9. sept.) kan vi tilbyde en voksen Welsh Cob hoppe til salg som ridepony!!

Desuden har vi en dejlig sort 1 års hingst til salg  -  og måske et par af årets føl. Ring til os, eller send os en mail, hvis du har interesse i nogle af vores fine ungdyr! De øvrige ungdyr er nu solgt til gode nye hjem! (se nederst).

14 år gammel dun hoppe til salg som ridepony:

Lady sth 2010 web.jpgLady sth 2010 web1.jpgFotos: Zanne Jedig, Helle K. Jørgensen & Laila Larsen

Lady web.jpglady web1.jpg

Vi har netop i samråd med vores dyrlæge måttet tage den tunge beslutning at erkende, at vores superhoppe Trevallion Lady Lillian ikke længe kan avle føl, og derfor kan vi nu tilbyde denne smukke hoppe til salg som ridepony.

 

Lady er 14 år gammel og måler 146 cm i stang. Hun er kåret i I.kl. på fløjen og mange gange champion samt BIS-vinder, og hun har gennem årene hos os haft stor betydning som avlshoppe. Sideløbende er hun blevet redet af vores dygtige hestepiger, og Lady går stabilt i alle 3 gangarter. Men da hun først og fremmest har været avlshoppe, er hun kun let redet, og vil have brug for yderligere skoling.

 

Lady er en meget rolig og tillidsfuld hoppe, der på alle måder er let at arbejde med. Hun har ingen skader eller nykker, har aldrig været syg eller halt, så hun er 100 % rask og reel. Hun har, som det fremgår, deltaget i mange shows, dyrskuer og kåring, så hun er vant til stort set alle udfordringer.

Lady sælges kun til et godt, blivende hjem, der vil udnytte hendes store potentiale som ridepony og give hende et godt liv i de kommende år. Hun er særdeles velgående, så vi tror, at hun f.eks. har store muligheder som dressurpony -  hvor hun med sin gang og sin skønhed vil tiltrække sig stor opmærksomhed.

Lady er klar til afhentning fra midt i oktober.

 

1 års hingst til salg:

Welsh Cob Valhallas Macchiato web2.JPGwelsh cob Valhallas Macchiato web1 Fotos: Karoline & Laura

Valhallas Macchiato  Sort unghingst, født d. 16. juni 2011, sort med stjerne og 2 bagsokker

Forventet stangmål ca. 148 cm; vil med stor sandsynlighed holde ponymål!

Far: Su.Ch. Ringside Thomas

Mor: Su.Ch. Valhallas Maggie May e. Su.Ch. Menai Sparkling Imperial

Macchiato er Maggies første føl, efter at hun er vendt hjem til Valhalla. Han blev en smuk sort hingst med flotte aftegn og stor udstråling. Han tegner rigtig lovende, og har udviklet sig rigtig godt som 1-års plag. Han er tillidsfuld og kælen, men også selvsikker og kæk. Macchiato er opkaldt efter Karens yndlingskaffe: Kulsort med et stænk af hvidt; ganske passende. Men en anelse langt, så herhjemme hedder han blot Mac.

Mac er til salg til den køber, der vil bruge hans kapacitet i ponyridningen og evt. som kommende avlshingst. Han besidder tydeligvis stort talent, idet begge hans forældre er redne, og både hans far og morfar har fejret store triumfer under rytter, idet begge har kvalificeret sig til det største i UK: 'Horse of the Year Show' -  også kaldet HOYS. Seriøse henvendelser er velkomne!

Mac's mor, Valhallas Maggie May, under rytter:

welsh cob Valhallas Maggie May web2.jpg

Mac's far, Ringside Thomas, vandt i stort selskab (64 delt.!!) på Royal Welsh Show i juli, og kvalificerede sig derved til HOYS, hvor vi spændt vil følge, hvordan han klarer sig i årets store finale!!

http://www.ringsidecobs.com/uploads/images/inhand/Image_25.jpg

Og Mac's morfar, Menai Sparkling Imperial, gik hele vejen i 2007, da han vandt finalen ved HOYS og blev  'Supreme Champion Mountain & Moorland':

hoys1 2007hoys2 2007

Mac er vaccineret og sælges med grønt, walisisk hestepas.

 

 

Tekstboks: NYHED: Victor er solgt!Welsh Cob Valhallas Victor Llwyd okt 2010 web1 welsh cob valhallas victor llwyd 050410 CAJ web1

Victor er solgt til Anna Koch, og han er flyttet til Amager i herlige omgivelser, hvor han sammen med Anna skal i gang med en ridekarriere.

 

Tekstboks: NYHED: Allegro er solgt!Allegro web2.jpgAllegro web3.JPG 

Allegro er solgt til Tessa Pultz Jarsmer og er flyttet til Allingåbro på Djursland! Han er nu vallak, og Tessa glæder sig til at kunne gå i gang med tilridningen næste år, når han fylder 3 år.

 

hegn

Hvis du er interesseret i føl, kan vi tilbyde at reservere et Valhalla Welsh Cob føl til dig fra årgang 2013, hvor nogle af føllene vil blive til salg.  

Hvis dit behov er en voksen, tilredet Welsh Cob kan vi kun sjældent dække dette behov med dyr af egen avl. Men vi rådgiver om købsmuligheder på andre stutterier, bl. a. via et godt kontaktnet i Wales, der gør det muligt for os at skaffe Welsh Cobs til ethvert formål.

Maj 2004

Vore avlsdyr går i store folde i det kuperede terræn på Røsnæs, et af de meget naturskønne områder i Danmark. Opvæksten sker således i de stejle bakker med naturligt læ, og en prægtig udsigt over Kalundborg Fjord.

Valhalla hopper juli 2006 Britt web.jpg

Foto: Britt H. Nielsen

Det er muligt, at hestene ikke selv nyder udsigten, men du er velkommen til at besøge stutteriet, og foretage din egen vurdering.

Ring venligst først og aftal tid for et besøg.